Studio

De kleine tattoo studio Needle Time is gelegen in Eersel nabij Eindhoven, in een aanbouw van de woning van eigenaar Viggo Kroos. De studio is volledig hygiënisch en steriel ingericht met twee tattoo stoelen. Hier kan Viggo in alle rust en vooral ook steriel te werk gaan.

Needle Time Studio            Needle Time Studio

Werkwijze studio

Tijdens het maken van een afspraak kun je met Viggo op je gemak je idee bespreken en samen een plan van aanpak maken. Meestal wordt een tattoo ontwerp met een stift ‘free-hand’ op de huid getekend. Dit maakt elke tattoo uniek en komt vaak beter tot zijn recht dan een geplakte sticker of afdruk. “Ik vind het belangrijk dat de tattoo een deel uitmaakt van het lichaam en dat de tattoo de lichaam- en spiervormen benadrukt”, aldus Viggo.

In de studio zijn voldoende tattoo magazines en mappen gesorteerd op stijl aanwezig. In de aanwezige vitrine kun je oude tattoo machines en andere tattoo attributen bekijken. Na het tatoeëren krijg je de juiste instructies en informatie voor nabehandeling en nazorg mee. Studio Needle Time heeft de krachten gebundeld met Ronald Vrinssen. Hij is eigenaar van een tattoo laser bedrijf waar je tattoo’s lichter kunt maken, gedeeltelijk of geheel kunt laten verwijderen. Zie: Tattoo-laser.nl.

Needle Time Studio           Needle Time Studio

Hygiëne in de studio

Needle Time voldoet aan alle richtlijnen van de GGD. Deze zijn te vinden op de website van het Ministerie van Volksgezondheid (www.veiligtatoeeren.nl). Vanzelfsprekend wordt er in de studio gewerkt met o.a. nitrile handschoenen en steriel verpakte materialen. Alle tattoo naalden worden eenmalig gebruikt en de tubes en tips afzonderlijk gesteriliseerd. Ook de inkt voldoet aan de laatste kwaliteitseisen.

Openingstijden studio

De studio is te bereiken of te bezoeken na een afspraak op de volgende openingstijden:

Maandag 19:00 – 23:45 uur
Dinsdag 13:00 – 23:45 uur
Woensdag 13:00 – 23:45 uur
Donderdag 13:00 – 23:45 uur
Vrijdag 20:00 – 23:45 uur
Zaterdag 13:00 – 18:00 uur

    

 

 

 

Prijzen tattoo studio

De prijs voor het laten zetten van een tattoo is 120,- euro per uur. Klanten doen een aanbetaling van minimaal 50,- tot 100,- euro. Afhankelijk van de grootte van de tattoo en het aantal uren.